Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En far - en son


Förvirrat tog han
sin döde far om livet
och bar honom ut i natten
På en smal stig
sedan länge i glömska
av fötters tyngd
gick han
som för en evighet

Vid ån
bortom den fuktiga
mörka skogen
lade han ner sin börda
och slöt dess ögon
från mörker in i ljus

Ur fickan tog han
ett minne
en bild
och lät den fångas
av en tilltagande vind

Det var över nu

Han sjönk ner
över sin genetiske
halvbror
och lånade ut sina hjärtslag
till döden




Fri vers av Lénon
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-10-28 09:55



Bookmark and Share


    vilsen
allt är så bra, och sista stycket ger mig gåshud ! hoppas du är medveten om din tallang !
kram
2005-10-28

  Smultris
Åhhh herrejisses vilka ord.... *ryser*

Du är ju bara så bra....
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lénon