Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0-1 till mig!

Idag när jag var ute och handlade...

Då hittade jag äpplen, som det stod Eva på...

Jag köpte några stycken...

Gick hem...

Rullade ut ett i mans Lasses knä och sa:

-Detta kan du försöka slå! Ett äpple med Ditt namn på!

Då pekar han på sig och säger:
-Du vet inget alls, vad är det, som männen har i sin hals...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 15:06



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, ja och på hans äpple kanske det också står Eva?
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt