Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeltur om morgonen

Dagen är inte här än
 natten är inte längre
Dynamolampans flackande sken
 lyser min väg genom gryning

Hastighetsgränser
 är till för att överskridas
 konstaterar jag sömnigt
 väntar på min tur

Kyla och fartvind
 biter i kinderna
Vill hem till sängen
 trampar mot penna och papper

 och plikt

Framme till slut
 precis på minuten
Sover inte, bara blundar
Ute har det börjat snöa.




Fri vers av blå fjäril
Läst 590 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-21 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril