Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta bor en koltrast

I mitt hjärta bor en koltrast, han har så vacker näbb.
De svarta fjädrarna skimrar,
ett djup inom fågeln, ett djup inom mig.
Vad ryms i djupet, vad är dolt i det mörka?
Koltrastens sång stiger, han breder ut sina vingar som en bro.
Den gula näbben vill lysa mig den rätta vägen.
Jag lyssnar inåt och följer ljuset, koltrastsången leder mig.
I mitt hjärta bor en koltrast, han har så vacker näbb.




Fri vers av blå fjäril
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril