Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurrande jord, virvlande tankar

Jorden snurrar
och mina tankar med den.
Runt mig ligger drivor av tankar,
drömmar som aldrig riktigt tog form
och som jag inte mindes när jag vaknade.

Allt går så fort,
ändå händer ingenting.

Snälla jord,
stanna upp!

Låt mig vila i din natur
och vakna upp när molnen dragit förbi
och solen fortfarande lyser
så att jag kan hitta en tryggare plats
innan mörkret faller och det blir natt.




Fri vers av blå fjäril
Läst 667 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 11:03



Bookmark and Share


  Den outtalade
fuckin awesome :D Känner igen mig precis!
2011-01-05

  Niclas Petersson VIP
Att stanna upp är livsnödvändigt ibland.
Drömlik, vemodig och mjuk.
Gillar.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril