Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt som dök i upp i huvudet när jag satt på cykeln på väg hem




Vårdikt

Det doftar av löven som ännu inte spruckit ut,
av vintergäck, scilla och solvarm jord.
Cykelns däck mot asfalten, vinden i mitt hår,
det doftar av solsken, det doftar av vår.




Fri vers av blå fjäril
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 23:04



Bookmark and Share


  Poetblod
Härligt! =)
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

blå fjäril
blå fjäril