Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dovt

dovt
har isen lagt sig över fjord

stumt
ekar rävens skall
i vintrighet

tyst
i berget
skakar uven dräkt

ljuvt
lever sommardröm kvar
vågsmekt
solbestänkt

dock
dessvärre
hjärnsligt skrymslad

men
trotsallt
rakt
igenom frostig
dimslighet

ser jag:

ljuset finns




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 20:15



Bookmark and Share


  Anna*
Det stumma, kalla, bittra är en fin kontrast till det vackra, varma, ljuva. Applåd
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP