Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hysteriska blinkningar och ryckningar




ögats rollerblade

småspårskådare


elak natur
naturförstoring

förstoringsglas glaspincett
pincettdjur kryp
krypdjur


krypdjursljus


stort ljus
hårdkastarljus
megawattstrålkastarhårdjärn

tungbalksljusfäste
snabblim
smågrönblad-djur
vassglaspincettfäste
skärpehulling

gapdjur 
helvetespincett

bladblod
 


oj jag tappade


skratt-orkan
högoktanvrål
storsegelvindvågor
maglandrullare

solstorknarstorvind

 

*        luft        *

 




Fri vers av vildvin
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-01-22 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin