Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga

Det var en underbar saga
som viskade en gång
Jag drömde om den var natt
och sjöng den i min sång

Mer grönska har ingen sett
blommor så långt ögat når
en vacker tanke bakom varje strå
och en hemlighet bakom varje snår

Frihet i tusen ord
doftar här och där
sagan som berättar sig själv
när du håller den kär

Alltid min egen saga
om allt från jag till mig
en dag tar jag mod och styrka
och ger den till dig




Fri vers av poetlinan
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-22 16:56



Bookmark and Share


    baruk
Fint med "sagan som viskade en gång". Och "en hemlighet bakom varje snår". Och den verkliga sagan "berättar sig själv"! Om man älskar den, vill säga. Bra!
2010-01-22

    Char-Lee
Jepp, denna var dagens höjdpunkt! Super fina rader!!! verkligen bra! Slutet mycket hoppingivande..
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan