Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plommonsmå

FRÅN RUMMET UNDER MIG HÖRDE JAG TORI SJUNGA STILLA NATT. JAG GICK NER OCH HON SATT VERKLIGEN I VARDAGSRUMMET VID PIANOT. JAG VILLE GÄRNA GE ETT TREVLIGT INTRYCK TILL DEN HÄR MYCKET ATTRAKTIVA KVINNAN. INTE HELLER DEN HÄR HELGEN HADE JAG FÅTT VILA. JAG OCH KOMPISEN SATT BARA OCH BABBLADE OM JAG VET INTE EXAKT VAD. KANSKE OMMIXNINGEN ELLER ISLOSSNINGEN DÄR HEMMA. NÄR HAN SKULLE BLI FLICKIDOL. KANSKE PRATADE VI LITE OM ROPEN SOM FÖLJDE MED SEURATIDNINGARNA. DET ANGICK INTE MIG EGENTLIGEN.

SÅ HON TOLKAR MIN DRÖM OM EN FESTVÅNING DIT SALONGEN TVINGAR MIG. VI SER SERGELS TORG OCH HELA DEN DÖDES DIKTSAMLING. OCH DEN LIDERLIGA LÄRARINNAN HAMNAR I MITT KNÄ. JAG HAR EN ÅTERKOMMANDE DRÖM MEN HON SÄGER ATT JAG ÄR SOM ALLA ANDRA. EFTER ETT TAG ÄR JAG PIGG OCH KRY IGEN NÄR HON LIGGER UNDER MIG. PÅ EN PULPET FÖR SVART MAGI.

HON VILLE SPENDERA MONOPOLPENGARNA MED DETSAMMA. TIGERUNGEN GENOM FOLK SOM SLÄPPER LOSS. MORMODERN OCH SÖDERBÖNAN... LUTTRADE MEDLEMMAR MED SPATIÖS KONDOM... HON SATTE SIG VID GRAVEN OCH VISKADE. TOG FRAM FÖR MIG OKÄNT KOKAIN. ÖGONEN BLINDA I PROTOKOLLET SOM TOLKAR SINA KLIENTER. DET VAR FULLT AV LEGENDER I PLOMMONSMÅ OCH GAMMALDAGS DRÄKTER I ALLA DERAS UTEKVÄLLAR.

DEN SISTA MORGONEN DRACK JAG DET BENVITA VINET TILL LUNCH OCH SKREV NER MITT KORTVARIGA ÄKTENSKAP OCH MIN SISTA VILJA. DET VAR ATT SPRIDAS I DONAUS VATTEN. UNGRARE SOM TITTADE UT ÖVER EN MIDHÖST INNAN JAG HAR FYLLT 30. DÄR SÅG JAG EN UNG ENGELSK ÄNGEL SOM PRATADE MED ETT FÖRLAG I ALL HEMLIGHET. ETT FÖRLAG SOM PUBLICERAR KONFEKT. EN GLASSALONG. EN GLASSMASKIN. PORTRÄTTERADE I SMINKET OCH FRUSNA I VIMLET VI TVÅ...




Prosa (Novell) av Mattias Holmström
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-25 14:32



Bookmark and Share


    Melona
du är en galen njutning att läsa, jag blir på gott och uppfriskande humör!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström