Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylig saknad

Kylan
omsluter mig
kväver mig

Jag skakar,
fryser
känner mig tom

Dina kyssar är
det enda som
kan få mig varm

Kom hit, jag
behöver dig nu
mer än någonsin




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-22 21:43



Bookmark and Share


  aol
kram vad glad jag blev , trodde, men kram i alla fall
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund