Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: <em>triquetra - happiness threefold</em> med evighetstriangeln i mitten (var även symbol för basisten J.P. Jones i Led Zeppelin på LZ IV omslaget)


Trefaldig Lycka (triquetra)

~¤~

lycka

sveper in över allt nedanstående med sin gryningsnatt

när den dyker upp igen,
gör det ont att vara glad

lojalitet

att aldrig svika en vän,
tills det går upp att den inte gör samma sak tillbaks

lögn


sveper bort allt ovanstående med sin dammiga gamla kvast

att anpassa sitt liv till ditt,
men du gör inte det på riktigt om man inte talar om det som sant var

lojalitet

att aldrig svika en vän,
tills det går upp att den inte gör samma sak tillbaks

lycka

sveper in över allt nedanstående med sin gryningsnatt

när den dyker upp igen,
gör det ont att vara glad

men vad är värre, att säga att man bryr sig om, även älskar
och ej göra det i samma grad
eller att göra det, att bry sig om
men värka av det var dag


bäst är när själar är nära varann för att balansera allt

LPWJ 21/01/10




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1979 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-22 23:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket tänkvärt.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP