Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrik

Dagen vaknade av staden
som väckts av nattens
sista skrik
I parkerna
kröp
resterna av krogarnas spyor
svalt upproriskt

Där de som dog
en gång stod
for över himlen
en avslagen eufori
av drömmar som drömts
och liv som levts
som nu

Av höstlöv fylldes hjärtan
i ruinerna efter sina egna
ofullkomligheter
där de värmde
något




Fri vers av Lénon
Läst 202 gånger
Publicerad 2005-10-28 15:33



Bookmark and Share


  Christer VIP
Tyckte om den. Snyggt språk! Framför allt de sista 5 raderna.
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lénon