Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cocktail för befrielse för en av alla dessa stora artister i vår värld


Heath

Bortom att skärskådas
värderas
presenteras
publiceras

iskall och vilande
äntligen i frid och jag har hittat vad som befriade dej

Oxycodone
Valium
Xanax
Restoril
Unisom
nedsköjt med valfria mängder akohol
jag hoppas du flög

2010.01.22




http://sv.wikipedia.org/wiki/Heath_Ledger




Fri vers av Lena Renman
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 17:39



Bookmark and Share


  Lena Renman
Han lämnades och lämnade.
Han kunde vara; Michael H, Jim M, Whitney, Amy...

Han kunde vara dem alla och så många som åts upp utifrån och inte kunde freda sig.
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman