Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To be or not to be


Vägskälet







Borde

men vill egentligen

fast kanske

Vad händer då? I den där jävla framtiden alla pratar om

Vänster känns mer rätt
men höger verkar roligare
men vänster då lär jag mig mer
men höger kommer nog göra mig ledsen
men vänster då kan jag ju inte...


Om du hade levt mitt liv, vad hade du gjort då?

Sätter koppen på bordet, häller på varmvatten och ser
tepåsen brista ut i skratt

Jag stannar nog i nuet en stund till




Fri vers av Sun
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-23 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun