Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är anledningen till varför man INTE ska kolla på någon slags thriller/skräckis när man är trött och full ;)


Personlig assistent









Hon tittade på de stora blodiga köttbitarna i slaktardisken.



"Me?" frågar hon.


"No, animals" svarar jag och styr henne bort därifrån.







"Maybe I'm just an animal" säger hon
och gör de mest fantastiska framsteg
när hon styckar min kropp
i jämnstora bitar.




Fri vers av Sun
Läst 379 gånger
Publicerad 2010-03-25 09:37



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
:-)
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun