Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hjärtas död


Blå och röd

Skakande blåslagen
sitter jag här
medan du är

på date


2010.01.23




Fri vers av Lena Renman
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 08:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, det där känner en ju till
de är prydda i sigill
2013-11-24

  stella
Ruggigt bra, med färg förstärkt.
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman