Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnisterskall

efter dagar dagar av gråmulenhet och med författrigt dämpat sinne
dyker
äntligen klarluften upp

det blir kallare
javisst!
men rävskallet ekar mellan klipporna
och månen smeker snön
den
som rävspårslinglig nu
äntligen
gnistrar natt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-23 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP