Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levnadskonstnär




det var vad jag kunde ha blivit
på en plats där rädsla aldrig andades
jag stod bredvid dig
jag andades din helhet
djupa andetag mattade mig
i en svart tillvaro var det alltid bättre
du skänkte mig mörker att gömma mig i
det var mitt ljus




Fri vers av jonas a
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 02:03



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Snygg kontrovers i den här. Ljuset i mörkret och tvärt om, fast samtidigt på nåt vis. Riktigt snyggt.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a