Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill nästan (årTiondets nionde Aforism)

 





När man nästan vill
då blir det inget

När man väldigt gärna vill
då blir det nästan

När man helt enkelt vill
då blir det helt enkelt


Och när det vill sig
då vill man

ända tills man stöter på motstånd och måste verkligen
Då går man hellre vilse,

då vill man inte längre
nej, bara hem


Och när man väl har velat sig hem
då vill man vara hemma för alltid

När man alltid är hemma
då vill man omedelbart ut på nya äventyr

Då blir det nästan så
tills man helt enkelt tar sig ut

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 09:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Intrikat men interesting!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP