Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen!

Vilket vackert ljus
i detta rum och hus
där just jag får vara!
Jag blir ju stum
men ser det: Underbara!

Jag måste varit blind i dagar många, långa
men tur att dess skönhet mig igen kunnat fånga!

Allt har blivit till sång och lust och jag vill bara skratta
och glädjen igen krama och den gott fatta
att jag hittat det livet igen:
Det där lovande glatta!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 10:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Genombrott där ljuset återvänder igen efter tid av mörker.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt