Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla blomma




Du minsta lilla blomma
har försiktigt vidrörts
av Skaparens hand




Fri vers av Maria T
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-24 16:20



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Allt kommer ur dess hand. Jag ber för vår nu.
2010-02-23

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2010-02-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Varje liten microdel är unik i sig....helt underbart att skåda, och svårt att bara tro att det skulle vara slumpen..Jag tror på skaparens hand...Vackra små sanna rader/B
2010-02-08

  aol
underbara tanke,
2010-02-07

  Michaela Dutius
Försiktigt vidrörts....vågar knappt andas medan jag läser
2010-02-05

  Anna*
Vackert om skaparehandens omsorg om de minsta.
2010-01-29

  En strimma av guld
En magisk liten dikt som visar på naturens under.
2010-01-25

  anits VIP
Så vackert
2010-01-24

  aol
så berörande fint
2010-01-24

    baruk
och du, minsta lilla blomma
bär vittnesbörd
om ett helt annat land
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T