Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2009.....


Allt är relativt



Haiti i ruiner

och min dotter har problem
med fet hy




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP