Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hä int' lätt nä de ä svårt...


Raspberry Life

When you squeeze a raspberry in your hand,
whats left of it
is just a mess.
That's how i feel right now.
Life has been drained right out of me.




Fri vers (Fri form) av Tody
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody