Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bamhärtighet skadar inte

Jag kan inte komma undan, du har grävt in dig för djup under min hud
jag vill sluta bry mig
men det går inte

jag har försökt radera hela din jävla stad,
alla underbara människor jag lärt känna genom dig.
jag vill få bort det.
alla svek,
jag vet inte vad du sagt om mig i din stad nu,
antagligen inte så mycket
det har du aldrig gjort.

ändå vill jag se dig skriva till mig.
mitt undermedvetna vill se hopp
jag vet det,
fast jag egentligen inte vet någonting längre

jag vet seriöst inte vad jag vill med dig.
jag kan inte leva genom dig längre, så det kvittar
om du egentligen är glad eller ledsen.

du var inte ledsen när du gjorde det.
men nu kommer du tillbaka och säger att du
gråter mer än någonsin.
vad ska jag göra åt det då?
du ville inte ha med mig längre,
jag står inte ut att du gör såhär.

men mitt undermedvetna vill att du ska komma tillbaka.
fast mitt, jag, vad jag vet, vet jag inte, jag vill inte.
du var aldrig bra.
jag tänkte "att flera gånger.
men jag visste inte då.
hur mycket du kunnde såra

jag har en djup syn på kärlek.
men inte för ung kärlek förren jag träffade dig.
jag blir förnedrad av mig själv.
är det såhär tonårs-kärlek ska vara?
ska det verkligen göra så här obamhärligt ont varje natt?
jag trodde verkligen inte det.
inte för dig.

du är inte värd det.
jag har verkligen förblidat mig själv med dig.

men nu vet jag till nästa gång.

Jag kan bara hoppas att andra gången inte blir lika svår.




Fri vers av amandapanda
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 21:34



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
Ohh, vad ja känner igen mig i vissa stycken där du skriver. Tro mig det kommer att göra ont igen, kanske. Om du inte finner den rätta. Men jag tror att man måste genomgå sånna här faser. (Jag har själv svårt att lita på kärleken) Men jag tror och hela mitt liv baseras på kärleken. Det är svårt. Tillsist kan man läka, det tar tid och man har alltid erren kvar. Fast erren kan bli vackra till sist. Användbara på nått sätt. Bara man vågar kliva ut sin bubbla, som jag jobbar med nu! Vi får jobba tillsammans! :D

Tummen upp för dikten!

Kramar Sofia!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda