Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopprep

Varför håller jag ens hoppet uppe?
Du har redan rivit ned det så otaligt många gånger
varför kan jag inte låta dig vara?

Tål inte att krossas igen
Min vänstra kammare är trött på att pumpa samma syrefattinga blod, runt runt.
Vill ha ditt

Om rollerna var ombytta -
- hur hade jag känt då?




Fri vers av amandapanda
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-14 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda