Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig för

Var du tvungen att skita stopp i din strupholk?
Dina ord saknar meningar,
- Varför? frågar du mig

Jag är så mycket bättre än dig på så många sett.
Jag kan äta en croissant utan att räkna kalorier,
för är det något jag hatar så är det sådana folk
som räknar. med kalkylator.
Bara ordet kalorier gör folk hypernervösa
Vems fel är det?
Media, Reklam, Du, Du och Du där.

Låt er inte tryckas ner!

Ni andra är pinsamma.




Fri vers av amandapanda
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-06 20:59



Bookmark and Share


  filosofian
Hatar också när någon räknar kalorier, får panik!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda