Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina namn

Har du märkt hur ord
speciellt namn
förändras
efter männikskor man möter färgat dem?
Ett o kan bli brett bildat istället för ett tunt 0 format på snirkel vis.
Fast inte bara
hur
man skriver det.
Utan även
hur
det ser ut

när det står skrivet precis likadant.




Fri vers av amandapanda
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda