Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt

Här sitter jag nu, ca två år efteråt, och äter chokladpraliner ifrån en paradisask. Sjukt gott. Jag hade hur många som helst på gång, och nu, till vintern, försvann ni allihopa? Man ska väl egentligen inte, men man kan ju inte undgå att tänka ifall det är jag som är fel. Men jag kan ju inte vara fel, det är mer mänskligheten i människor som gör att man verkar fel, jag tror inte på att någonting är fel.
Sjukt rätt.

Rätt!!!!




Fri vers av amandapanda
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-12-28 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda