Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medans jag fortfarande tror att det går att rädda världen

Jag får passa på
Nu
Medans jag fortfarande är ung
Medans jag fortfarande tror
På att det går att rädda världen




Fri vers av amandapanda
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-22 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda