Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer vi någonsin bli nöjda?


Kärlek ur vetenskap

(Som) När snö faller
och, liksom försvinner när bakgrundsnyansen är densamma vita
Vita
Liv
(Som) Idag faller den som i gelé
Segt och virvligt
Som om någon har kontroll när den är helt fri
Levande
Uppåt nedåt
Vackraste friden, det är naturens naturliga diffusion
1,618
En ständig rörelse
Låt aldrig snön ta slut




Fri vers av amandapanda
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-05 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda