Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Involontary motion mechanism

Du kände att min själ satt utanför min kropp
Liksom en ofrivillig distans
Du kände att min själ inte var trygg i min kropp
Liksom en destruktiv förtvivlan
Du kände att min själ inte var hel i min kropp
Liksom sönderriven av prestationskrav
Du kände att min själ inte ville komma tillbaka ner i min kropp
Liksom motpoler som pressas samman

Men du hade tålamod, jag fick utrymme
Men du hade trygga händer, jag fick utrymme att bara
Men du hade en tro på mig, jag fick utrymme att bara vara

Och nu är jag hel
Och nu är jag trygg
Och nu är jag samma fast som ny




Fri vers av amandapanda
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda