Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en värld av universell falskhet är det en revolutionär handling att tala sanning - George Orwell, 1984 http://video.google.se/videoplay?docid=-5407431706601832542&ei=4CFeS6DaEYOm-Abe3uS2CQ&q=esoteric+agenda+&hl=sv# http://video.google.se/videoplay


Defekt realitet


En ny världsanda,
maskerad i propaganda
är atlasscen koreograferad
perception manipulerad
Manlig chauvinism,
arisk rasism,
skönhetsidealism
och global imperialism
kommersiellt maskerad
i mytologisk symbolism,
färgrikt integrerad

i vardagslivets förströelse
reklamens demoniska
erotiska
förförelse,
mänsklighetens förstörelse
till överkonsumtion,
vi själva i produktion,

tills du själv är en produkt,
som artificiellt fabricerad
grönsaker och frukt,
som simulerad,
färg, smak och lukt
blir var person
i desillusion,
i själslig destruktion,
löneträlar i, pyramidkostellation,
vi själva är grunden
i en hierakisk konstruktion,
vi blir den lättköpta kunden,
den dresserade hunden
i elitisk, sekteristisk
manipulation

men därför är mina ord,
saliv, hepatitsmittat blod,
brutala,
i det anala,
det orala
och vaginala,
som gruppvåldtäkt
i legitimt hedersmord,
mitt budskap som skalpell
i ett obduktionsbord
där jag opererar,
kirurgiskt inplanterar
min säd som balsamerar,
sanning som jag ejakulerar,
tills ditt sinne eroderar,
och ditt hjärta imploderar,
för att omdana jaget,
till det unisona andetaget
med all världens liv

Mänskligheten i frid
i vår resterande tid!











Fri vers (Spoken word/Slam) av Eduardo
Läst 651 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-26 00:14



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
...tystnad..andas ut..
WOW!

*bokmärkt*

*ler*
2010-09-21

  Robert Almgren VIP
Inspirerande!
2010-02-19

  aol
suveränt
2010-02-16

  Lavinia Röd
Suveränt innehåll!
2010-01-30

  Vergara
du är ett lyrisk monster brorsan! riktig poesi kan vara i vilken form som helst, å inte nån gullegull puss puss poesi hela tiden.. beautiful work!
2010-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på låten "Art-I-Ficial" med X-Ray Spex när jag läser detta.

Emellertid tycker jag att propagandan - åtminstone här i Sverige - präglas mer av feministisk chauvinism än manschauvinism.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Eduardo
Eduardo

Mina favoriter
Kärleken
Underliv kreativ