Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev idag.

se dig omkring
det du ser är idag
det du ser är vackert
le, njut och känn efter

lycka vill du känna
lycka finner du inte genom att leva igår.

lev idag
njut av varje andetag
önska att det aldrig tar slut
önska dig aldrig tillbaka till igår.

vi tillbringar för stor tid till att se tillbaka
och vilja dit igen.




Fri vers av ms Piggy
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-01-25 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy