Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätta donen, det ger tonen!

Som en solkatt
leker du med mig tafatt
mina ögon ser snart inte riktigt klart
är det så du menar med att ha det lite rart
sömnbrist och så trist fladdrar tanken
men det va´ ju fanken
inte vill ja ha det så här
jag stänger för dig min butik
men du sa ju att jag var såååå unik
då tar jag chansen och vänder mig mot en annan publik
och du nu hörs nått, som jag aldrig har fått: Ljuv musik!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-25 07:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En härligt svävande melodi tonar mellan dina ord
2010-01-26

    Lindizz
Gillar flytet i din text och innehållet får läsaren att ta del av ngt viktigt. Välskrivet!
2010-01-26

    Maria Malm
Ja..det finns alltid "annan publik", om någon bara leker med en!
2010-01-25

  Näckrosen
din dikt fick mig att tänka till en extra gång om innehållet. bra skrivet!
2010-01-25

  peter markurth
bland dina bättre, gillar början mkt=Som en solkatt
leker du med mig tafatt


som en fristående aforism
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt