Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(nog inte så bra)


En myt

och på natten
smakar ensamheten
som mest
och jag gråter
fast jag inte
vill

jag gråter över
att jag är ensam

fast jag egentligen
Inte längtar undan

en påtvingad
normalitet i
tvåsamhet

att jag skulle
bli lycklig bara
för ett förhållande

är verkligen bara
en myt men

mitt undermedvetna
har fallit för myten

jag skakade runt
i längtan bort i
natt




Fri vers av virre
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 14:07



Bookmark and Share


  notsomad
vadå inte så bra -ärliga känslor och reflektioner kan aldrig vara dåliga. Fint, tycker jag och sorgligt
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

virre