Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

En droppe hopp
i tystnaden bröt fram
min önskan eller min tro
hade inte kommit på skam

Att bara skymta det gav mig lust
att ta det till mitt bröst
man varför skulle jag få det först
det var kanske nån annan, som
bättre behövde tröst...

Så jag delar så klart med mig av hoppets ljus
som sakta öppnar sig för dig, som för mig
så glider vi på förhoppingens gyllene våg
i lyckands landskap på väg mot nya rum
nya möjligheter, du den tanken är inte dum...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 16:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
nä du - den tanken var inte dum
2010-01-26

    Michael Lilja
Ja det är bra att läsa hoppet tron värme
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt