Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur och konskapskrock



Pagrotsky och kulturministern samt
En hög andra politiker

I ”kunskapskanalen”






Vad har dom där att göra?
Ironi eller satir?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2010-01-25 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO