Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den okände pianospelaren


Du känner mig  inte,  du man
som är så duktig att spela piano


Så många nätter har jag lyssnat på
ditt underbara pianospel
med toner så lockande, så eggande


Så många nätter jag väntat på
din ankomst i min kammare
där du lämnar pianots tangenter
låter min kropp bli din flygel


 




Fri vers av Nic
Läst 190 gånger
Publicerad 2005-10-28 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic