Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20.15-20.23


du får det att se svårt ut

ratattaam jag gör SUCCE!


publiken vill ha mer, MER
Mer av mig!

men fan häller, det var det värsta jag varit med om.
aldrig igen.

böna och be så mycket du vill
det kommer kännas bra en stund, sen blir du bara irriterande.
så skynda dig på är du snäll.

"du får det att se svårt ut!" sade ett skrattande
icke-illa menande barn till mig.

men jag fick tårar i ögonen, det fick jag
men aldrig att du får dom av mig!

"du är för liten."
tycker min morfar

jag har gjort mer än vad den gammla dumdristiga mannen kan drömma om.


du är sjuk i huvudet. så jävla sjuk.


seriöst, ta hand om dig själv lite bättre
inte för att du behöver det, mer för att du inte behöver det.

min patetiskhet är inget emot din.




Fri vers av amandapanda
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 20:36



Bookmark and Share


  MM
du skriver underbart älskar din raka sanning
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda