Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnisterspråk

när blodets rörbrus i ådrorna
och din andnings stilla sus
när hjärtslagsrytmen
och ditt eviga tinnitus
är det du förnimmer
och inget annat


kan man säga
att det är
tyst

så tyst
att du från berget skulle kunna höra
uven vintrigt rista fjäderdräkt
eller fraset från rävens raskande över snöig is

ändå
finns en ytterlig nyans
har jag lärt
för lyssnar du riktigt noga
min vän
kan du höra
också
månljusets brilljans
i iskristallerna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-25 20:50



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Så bara så underbart vackert
2010-01-26

  Christine Sabel
Aaa, så vackert och sinnligt, tack
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP