Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ficktjuvar

-ibland överträffar jag migsjälv.

ordet förlåt är överskattat.
Vi var överskattat.
du borde akta dina tankar lite mer,
du vet,
stan är full av ficktjuvar så här års.
dom drar sig sällan för enastående ting.
typ,
inte du då.

plastnaglar på lager är inte fint,
du är ful nu.
även om det kanske inte skulle bli så mycket bättre om du bytte tillbaka till dig igen.

men det får du klara ut själv,
det började tråka ut mig nu.

mitt lösskägg kanske inte sitter lika snyggt på mig
som det gör på dig, med det är fortfarande mitt,
så kom inte och säg något annat,
svin.

dina små falska komplimanger värmer faktist.

du vet det där ljudet som uppstår,
när man ivrig river i papper!
det! det vill jag ha som signatur!

JAG.

du har inte kommit så långt in i spelet än,
jag brukar skratta lite bakom din rygg,
det är faktist oerhört patetiskt roligt
när du tror dig förstå mig
och liksom skiner upp emellanåt.

time to flush the toilet,
jag måste tyvärr dra mig,
gylfen sitter liksom fel.

nej. för den dagen hade jag faktist mjukisbyxor på mig




Fri vers av amandapanda
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandapanda
amandapanda