Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mörker till...

Den svåraste stunden
är visst snart förbi, all...
Ja åskbyn drar bort
denna gången blev den kort
och himlen ljusnar och även jag
som hoppas på en soligt skön morgondag!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 00:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Åskväder - fasa på sommaren - men nu - gärna lite åskvärme
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt