Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det inte underbart?

En lång suck
framförd utav lättja & förundran

Ser jag på från min stol när marionettdockorna
glider med över det chackrutade golv

Som till stor del täckts med blod

Långt över golvet sträcker sig
Dem som håller i trådarna
Reflekterade i en spegelblank yta

En lättsam Vals hörs & dör ut..






Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl