Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast andetag

 

*

sorg speglar ögon

blott tomhet bottnar

ord förlorar mening

 




Fri vers av Lindizz
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-26 10:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ögon är en
brunn att ösa
ur... Man ser om
det går på moll
eller dur...
2010-01-27

    ej medlem längre
när ord förlorar mening är det verkligen sorgligt:(
Fint skrivet!
2010-01-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, int är det kul
alltid
2010-01-26

  karenina VIP
så oerhört sorgesam. kort men oerhört kompakt och kärnfull - titeln så talande.
2010-01-26

  Freeman
Så starkt...är det vintern som får dig känslig och kreativ? Applåd till dig, Lindizz!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz