Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då lever man ju!

Gammal och van är tillvarons port.
Öppnat och stängt den man ofta har gjort.
Men det bästa, som har hänt är när nån
spontant har fått den på glänt och sagt:
-Nu! Är jag här!




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-26 11:45



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Du är så härlig och en person som jag glatt skulle bjuda in på min fest.


Gulligt
gLatt
Älskvärd
D
glädJe
mötE
2010-01-27

  Michaela Dutius
Så bedårande underbart sagt
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt