Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolut sant....

Tänk att disk kan växa sig så hög
att den får tentakler, som nästan når i taket
och nu skriker min man till, jag undrar vad han vill
han skall kanske klaga på stöket i köket...

Jag släcker kökslampan!
Tänder ett litet ljus!
Det blir så mysigt då!

Men han har på annat koll
han tittar åt tvättkorgens håll
han säger den spelar förhöjd roll
i våra liv den är snart också fylld till taken
och säger till mig, som han ser saken
så förstår han att jag vill att han skall gå naken...

I korgen ligger nästan alla hans kläder
och i morgon skall det bli ännu värre och kallare väder
och vad gör jag då hans fru
sätter på en kopp kaffe nu
det gör sen att jag alla bestyr glömmer
och bara sitter här och drömmer
och hoppas per automatik allt sig själv tömmer
och sen jag bara mig själv bakom dataskärmen
mig gömmer och skriver precis, som jag gör nu...

Det var en gång en kvinna, som hade en man,
som helt naken var när han försvann, man fann...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-26 17:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
oppsan - inga kläder
i detta nordliga väder
en sådan man
förfryser sig han
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt