Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon kan tala om för mig vem som skrivit denna text vore det bra. Hittade den när jag gick igenom en låda som skulle rensas.                 


Visdomsord!

"Det svåra är inte fel.  

 Det svåra bjuder till kamp.

I motstånd ska du brottas med livet.     

När du växer har du segrat.

Låt dig aldrig bedövas, stämplas eller tystas.                                       

Sälj inte din själ.

Älska. Ta för dig. Lev!

Du ar rätt till en plats på jorden.                                                          

Slåss för den med kärlek!"

 




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-01-26 19:46



Bookmark and Share


  Vind
Texter är ur en bok av Anna Wahlgren, men hon har ju förståss plockat delar till den ifrån här och var också...
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP