Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ge dig mitt hjärta

Om jag kunde
Skulle jag ta ner stjärnorna
Och rita ett hjärta med dem

Hade jag haft pengar
Skulle jag ha tagit med dig
Till främmande länder

Om jag hade haft makten att ge dig
Solsken för resten av ditt liv
Hade jag utan att tveka gjort det

Tyvärr kan jag inte ge dig
Något av det där
Jag är varken rik eller maktfull

Men jag kan ge dig mitt hjärta
Och hoppas att du tar emot det
Du är i alla fall tillräcklig för mig




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-26 20:07



Bookmark and Share


  anita VIP
Så bra skriven.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund