Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jäsikens irriterande när man har en finfin flaska man tänkt ha vatten i, så får man inte bort etiketten och klistret! Eller hur?


Inte ens med varmvatten och diskmedel

Flaska flaska lilla
Måste måste pilla

Diskborsten gör piruetten
Som ska ta bort etiketten

Men ack och ve
Se det är på sne

Ty fastän jag diskmedel tar
Sitter etikettklistret kvar




Fri vers av Philosophum
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum